My Lands: Black Gem Hunting

My Lands Discussion Board
Teraz jest czwartek, 18 lipca 2019, 08:30

Strefa czasowa: UTC [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: poniedziałek, 15 października 2012, 21:26 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): sobota, 29 września 2012, 20:57
Posty: 3
witam jeśli ktoś wpadł na szyb to proszę o podanie kordów

w zamian mam kilkanaście lokalizacji Ruin 1 lvl i 2 lvl :) i 1 sztolnię :)

pisać na prv lub w grze 37-17-48

szukam SZYBU i KOPALNI


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 21 października 2012, 11:54 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): piątek, 12 października 2012, 09:51
Posty: 5
A ja mam pytanie jak w ogole odnajduje sie te szyby, ruiny i sztolnie ? Nie moge nigdzie znaleźć informacji na ten temat


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 21 października 2012, 12:08 
Offline
Suzeren
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 14 października 2012, 10:08
Posty: 671
Szponciciel napisał(a):
A ja mam pytanie jak w ogole odnajduje sie te szyby, ruiny i sztolnie ? Nie moge nigdzie znaleźć informacji na ten temat


Może to cos pomoże:

http://mlgame.pl/wiki/Wiki.jsp?page=Pit
http://mlgame.pl/wiki/Wiki.jsp?page=Mine
http://mlgame.pl/wiki/Wiki.jsp?page=Lake
http://mlgame.pl/wiki/Wiki.jsp?page=Ruin

:)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 21 października 2012, 12:43 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): piątek, 12 października 2012, 09:51
Posty: 5
Dzięki za info już wiem jak to wygląda, ale dalej nie wiem gdzie szukac :D mam ekspedytora, wysylam go na misje na mapie, ale ciagle wynajduje tylko miejsca na nowe miasta nic wiecej :( moze zle szukam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 21 października 2012, 14:15 
Offline
Magister
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 5 października 2012, 19:38
Posty: 117
Szponciciel napisał(a):
Dzięki za info już wiem jak to wygląda, ale dalej nie wiem gdzie szukac :D mam ekspedytora, wysylam go na misje na mapie, ale ciagle wynajduje tylko miejsca na nowe miasta nic wiecej :( moze zle szukam



Po prostu nie masz szczescia:) Szukaj dalej a w koncu trafisz:)

_________________
~Memento Mori~


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 21 października 2012, 17:11 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): piątek, 12 października 2012, 09:51
Posty: 5
Ale tak to sie robi ? :P bo widze ze sa jakies podzialy na zewnatrz i wewnatrz ziemii ...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 21 października 2012, 17:20 
Offline
Magister
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 5 października 2012, 19:38
Posty: 117
Szponciciel napisał(a):
Ale tak to sie robi ? :P bo widze ze sa jakies podzialy na zewnatrz i wewnatrz ziemii ...



Nie bardzo rozumiem... Masz na myśli zewnętrzne włości w badaniach? Możesz mieć miasta albo zewnętrzne włości do których zaliczają się wszystkie kopalnie, szyby oraz słone jeziora.

_________________
~Memento Mori~


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 22 października 2012, 16:01 
Offline
Eskwair
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 27 września 2012, 22:54
Posty: 43
Ja mam obydwa te miejsca jednak patrząc na odległość niestety nie będziesz mógł ich odnaleźć, są za daleko od ciebie, ale dla informacji jak ktoś chce zaliczyć to q na odnalezienie to podaje cordy :
szyb: 38 8 8
wykop/kopalnia jak zwal tak zwal: 41 12 58

_________________
"So many bad guys... so little time"
Caitlyn Marshall


"I like my weapon how i like my music..HEAVY AND METAL"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 4 listopada 2012, 12:03 
Offline
Magister
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 25 października 2012, 18:39
Posty: 163
Zadanie: Zagarnięcie szybu

Wskazówka:
Aby zagarnąć szyb musisz zburzyć wszystkie budowle ochronne (wieże i umocnienia). Podczas zagarnięcia część budowli niszczy się i spala się część surowców. Od razu po zagarnięciu szybu zapewnij złoto do utrzymywania armii. Pamiętaj, że najemnicy mają -50% grzywnę na atak w szybie. Budowla centralna w szybie wydobywa jeden z trzech surowców.


skad mam wziasc taki szyb gdzie jest obrona?? no i jak zbrzyc te bdowle obronne

_________________
LaMuerte

Adrenaline


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 4 listopada 2012, 12:11 
Offline
Marszałek

Dołączył(a): poniedziałek, 22 października 2012, 21:00
Posty: 308
Spróbuj zagarnąć wolny szyb - strzelam, że to też może zaliczyć quest, bo zadanie polega tylko na zagarnięciu szybu, a informacja o ewentualnej obronie to tylko wskazówka.

Jeśli jednak to nie zaliczy questa to wtedy szukaj do skutku, aż znajdziesz szyb, który ma już właściciela.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 4 listopada 2012, 12:43 
Offline
Magister
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 25 października 2012, 18:39
Posty: 163
zagarnelam szyb , niestety nie zaliczylo zadania a szkoda. N wiec chyba trzeba zagarnac od kogos, tylko co z obrona, jak ja zniszczyc???

_________________
LaMuerte

Adrenaline


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 4 listopada 2012, 13:18 
Offline
Marszałek

Dołączył(a): poniedziałek, 22 października 2012, 21:00
Posty: 308
Musisz mieć własne wojsko w ilości wystarczającej do pokonania umocnień i stacjonującego wojska właściciela w danym szybie - wiadomo, im więcej woja tym lepiej :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 21 listopada 2012, 17:49 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): sobota, 3 listopada 2012, 17:20
Posty: 5
znalazłam kopalnię i nie ma jeszcze nagrody! co to ma być! jak questy za perły to czas jest!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 21 listopada 2012, 19:23 
Offline
Magister
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 25 października 2012, 18:39
Posty: 163
szyby kopalnie najlepiej szuac na pustyniach i gorzystym terenie, jeszcze nie trafilo mi sie w lesie :mrgreen:

_________________
LaMuerte

Adrenaline


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 22 listopada 2012, 01:36 
Offline
Marszałek

Dołączył(a): poniedziałek, 22 października 2012, 21:00
Posty: 308
Nie ma reguły - ja mam szyb w zaczarowanym lesie i widzę taki sam na świętej ziemi. Podobnie z kopalniami - prawie codziennie tragarzy wysyłam m.in. do żyły złota, która jest na świętej ziemi oraz do drugiej, która dla odmiany jest na martwej ziemi - tak więc wszystkiego szukajcie wszędzie :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 25 listopada 2012, 04:05 
Offline
Magister
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 5 października 2012, 19:38
Posty: 117
W rzeczy samej - kompletna losowość

_________________
~Memento Mori~


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 19 grudnia 2012, 16:13 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): czwartek, 13 grudnia 2012, 09:41
Posty: 29
qurde, już 2 i pół królestwa mam przeszukane i nie mam ani sztolni, ani kopalni węgla ani żyły złota. a komórki to 1 na 38 a reszta mniej.... jak na 100 z mocnym okładem odkrytych poletek to raczej coś nieteges;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 19 grudnia 2012, 16:32 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): poniedziałek, 26 listopada 2012, 15:08
Posty: 27
pierwszą kopalnie odkryłem po 3 tygodniach gry :D tak , że cierpliwie trza szukac


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 26 lutego 2013, 14:47 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): czwartek, 14 lutego 2013, 12:47
Posty: 26
Witam

Jak mam znaleźć cudzy szyb. Te które widze należą do mojego klanu a nie bede przecież ich atakował. Jest też jeden szyb bez właściciela, ale to chyba nie zaliczy Questu. Prosze o jakieś porady. Dziękuje.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 26 lutego 2013, 15:52 
Offline
Magister

Dołączył(a): piątek, 28 grudnia 2012, 11:47
Posty: 146
Lokalizacja: W czeluściach internetu...
Eksploratorzy muszą odkryć taki szyb. :roll:

Żeby go zagarnąć musisz najpierw wyburzyć wszystkie budowle obronne.

_________________
Nahima Vara Raha.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 28 lutego 2013, 11:40 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): czwartek, 14 lutego 2013, 12:47
Posty: 26
Czyli może to być wolny szyb bez własciciela i mi zaliczy to Questa. A jak nie ma zadnych budowli obronnych.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 28 lutego 2013, 13:38 
Offline
Magister

Dołączył(a): piątek, 28 grudnia 2012, 11:47
Posty: 146
Lokalizacja: W czeluściach internetu...
Nie zaliczy. Mnie nie zaliczyło.
Wtedy wystarczy, że wyślesz armię z misją zabór włości.

_________________
Nahima Vara Raha.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: sobota, 2 marca 2013, 10:34 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): czwartek, 14 lutego 2013, 12:47
Posty: 26
Czyli jeśli dobrze rozumiem to jak znajde wolny szyb i wyśle zabór włości to zaliczy mi Quest. Narazie widze szyby, które są własnością graczy z mojego klanu i nie bede przecież ich atakował. Mam problem bo chciałbym ten Quest zakończyć. Pozdro.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: sobota, 2 marca 2013, 11:12 
Offline
Magister

Dołączył(a): piątek, 28 grudnia 2012, 11:47
Posty: 146
Lokalizacja: W czeluściach internetu...
No mówię Ci, że nie zaliczy. :D Musisz go komuś odebrać.

_________________
Nahima Vara Raha.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 27 maja 2014, 22:04 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): czwartek, 22 maja 2014, 18:57
Posty: 1
Miał by ktoś namiary na Ruiny, Szyb lub Kopalnię w okolicy 53-16-33 ??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 27 maja 2014, 22:07 
Offline
Suzeren
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 14 października 2012, 10:08
Posty: 671
Popros ludzi z okolicy. Na pewno chetnie pozbędą się "małych" ruin. Z szybami, kopalniami, jest problem, ale zapytaj mocniejszych graczy :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ] 

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 1.120s | 15 Queries | GZIP : On ]