My Lands: Black Gem Hunting

My Lands Discussion Board
Teraz jest sobota, 21 lipca 2018, 01:10

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Regulamin działu


W tym dziale nie wolno:
- pisać kilku takich samych wątków, bądź postów
- pisać wątków lu postów nie na temat
- zamieszczać informacji dotyczących tego samego problemu
Zanim napiszesz do administracji, upewnij się, że przed ciebie nikt o tym nie pisał.



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: poniedziałek, 18 maja 2015, 10:53 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): sobota, 23 lutego 2013, 11:56
Posty: 33
fajnie że są aktualności na ktorych od czasu do czasu coś tam dodajecie ale jestem ciekawy co administracja gry zmienia podczas kolejnych aktualizacji żebym był świadomy nad czym pracują i czy przypadkiem nie zmieniają czegoś w mechanice gry :P dobrze by było wiedzieć jeśli zmieniają się wartości niektórych zwojów są dodawane nowe lub kasowane stare czy wprowadzane nowe sety artefaktów :) dlaczego o takich rzeczach musimy dowiadywać się z drugiej ręki czy nie powinno to być w postaci OFICJALNEJ informacji na forum i przy poszczególnych aktualizacjach? :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 19 maja 2015, 09:17 
Offline
Suzeren
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 14 października 2012, 10:08
Posty: 671
Ważne aktualizacje są podawane tutaj:

viewforum.php?f=4

Jeśli nie ma tam info, to aktualizacja dotyczy jakiś spraw kosmetycznych. Oczywiście to co napisałeś przekazałam komu trzeba :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 31 maja 2015, 21:45 
Offline
Magister

Dołączył(a): wtorek, 19 lutego 2013, 12:51
Posty: 285
"Bo tutaj jest jak jest"...

już kiedyś o to walczyłem, to na "odczepne" coś napisali przy aktualizacji...

Jak coś kręcisz, to kręć dalej i się nie przejmuj aktualizacjami ;=]
a jak chcesz info z pierwszej ręki to zmień końcówkę w linku z PL na RU i włącz sobie tłumaczenie przez Chrome czy przez google.pl/translate_tools

PS: sorry Djablica, ale taka prawda ;-)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 10 czerwca 2015, 16:03 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): sobota, 23 lutego 2013, 11:56
Posty: 33
no właśnie Zgredzio chciałbym a nie mogę :P jakby był changelog to myk wpadam czytam co się pozmieniało jeśli coś znaczącego co można wykorzystać to zanim wszyscy się dowiedzą to ja już na tym coś ukręce :P a tak bez changeloga to kicha :( dzisiaj mieliśmy kolejną aktualizacje a o zmianach ani widu ani słychu :P

Dj da rade dowiedzieć się co się pozmieniało czy to tylko "kosmetyczne zmiany" typu potwory atakują 5 razy silniej czy coś tam innego równie mało znaczącego? :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2015, 08:27 
Offline
Suzeren
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 14 października 2012, 10:08
Posty: 671
Rexio, da radę.. :mrgreen:

Naprawili wydawanie surowców przez korpus dyplomatyczny :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2015, 08:28 
Offline
Magister

Dołączył(a): wtorek, 19 lutego 2013, 12:51
Posty: 285
Weź zapomnij o tym....
napiszą że zmiany dotyczyły wewnętrznych błędów/usprawnień i nic się w grze nie zmieniło.
do tego aktualizacja serwerów może dotyczyć aktualizacji oprogramowania serwerowego a nie samej gry - niestety nasza kochana administracja nie rozróżnia pojęć bo jest z tym "na bakier" więc nie łudź się że coś konkretnego Ci napiszą ;=]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2015, 08:31 
Offline
Magister

Dołączył(a): wtorek, 19 lutego 2013, 12:51
Posty: 285
Djablica napisał(a):
Rexio, da radę.. :mrgreen:

Naprawili wydawanie surowców przez korpus dyplomatyczny :)


że co??? przez korpus dyplomatyczny, to tam się da wydawać surowce ????
Czy ja o czymś nie wiem, czy Djablica miała super imprezę w nocy i...... xD


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2015, 09:30 
Offline
Suzeren
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 14 października 2012, 10:08
Posty: 671
LOL.. no następny hahah :mrgreen:

Wiecie co, no brak mi słów.. czy tylko ja na tym serwerze wydaję surowce przez korpus? :mrgreen:

I to właśnie przez Was miałam problem ze zgłoszeniem błędu, bo każda głowa klanu mi odpisywała "u mnie działa", tylko na myśl mi nie przyszło, że wszyscy do warowni biegają o mało systemu w kompie nie przeinstalowałam, bo myślę sobie "no niemożliwe, że tylko ja mam zepsute" hahaha.. dobrze, że choć Rosjanie normalni i przez korpus dają surowce i zrobili krzyk, że zepsute... :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2015, 19:14 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): sobota, 23 lutego 2013, 11:56
Posty: 33
odkąd jest warownia to rzadko wydawałem przez korpus także nie widziałem żadnego błędu ;P ale dobrze wiedzieć że jest naprawiony :P i o to mi własnie chodzi żeby KAŻDY błąd czy zmianę wypisywać :P fajnie by było wiedzieć czy wartości procentowe jakichś zwojów się zmieniają czy może ich warunki rzucenia też zmieniły ograniczenia etc :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2015, 20:33 
Offline
Suzeren
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 14 października 2012, 10:08
Posty: 671
Tylko powiedz mi jedno.. po jaką cholerę biec do warowni, skoro w stolicy klikam tylko korpus.. jest to dla mnie wielka zagadka.. :mrgreen: no hym... a może jest jakieś tajne wejście do warowni, że nie trzeba biec przez mapę? może ja o czymś nie wiem? :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2015, 08:29 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): sobota, 23 lutego 2013, 11:56
Posty: 33
optymalizacja! do warowni jest po prostu szybciej ;P
warownia->magazyn klanu->wydajesz
a Twoja opcja
stolica->korpus->zakładka klan->odnaleźć się na liście->kliknąć wydawanie->wydajesz
;P

i czemu jeszcze w aktualnościach nie ma wpisu co było poprawione w ostatniej aktualizacji? :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 9 lipca 2015, 11:07 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): sobota, 23 lutego 2013, 11:56
Posty: 33
kolejna aktualizacja :)
a nadal wypunktowanych zmian brak ;P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 9 lipca 2015, 16:22 
Offline
Magister

Dołączył(a): wtorek, 19 lutego 2013, 12:51
Posty: 285
coś w kliencie sie zmieniło, bo mnie wyrzuciło z gry z komunikatem że klient nie aktualny xD


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: piątek, 10 lipca 2015, 10:12 
Offline
Suzeren
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 14 października 2012, 10:08
Posty: 671
Aktualizacja dotyczyła włączenia jednego z systemów płatności dla kart kredytowych :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: sobota, 11 lipca 2015, 08:51 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): sobota, 23 lutego 2013, 11:56
Posty: 33
dziękujemy ;) krótko i konkretnie ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 14 lipca 2015, 09:37 
Offline
Magister

Dołączył(a): wtorek, 19 lutego 2013, 12:51
Posty: 285
Szkoda że "po fakcie".... Takie informacje powinny być na 1-3 dni przed.*

* w każdej administracji szanującej grę i graczy w cywilizowanym świecie **

Ciacham

Proszę o ostrożniejsze dobieranie słów, bo nie wszystko jest śmieszne.
Djablica


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 24 listopada 2015, 12:45 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): sobota, 23 lutego 2013, 11:56
Posty: 33
podbijam żeby przypomnieć o problemie braku changeloga ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 1 marca 2016, 15:41 
Offline
Eskwair

Dołączył(a): sobota, 23 lutego 2013, 11:56
Posty: 33
ktoś coś odnośnie aktualizacji? ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ] 

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.572s | 13 Queries | GZIP : On ]