My Lands: Black Gem Hunting

My Lands Discussion Board
Teraz jest poniedziałek, 20 sierpnia 2018, 15:52

Strefa czasowa: UTC [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: wtorek, 2 kwietnia 2013, 14:51 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): czwartek, 27 grudnia 2012, 16:28
Posty: 2
Czy administracja w ogóle myśli? Jeżeli tak to kur.. napiszcie co sobie myśleliście przenosząc podczas zafajdanego łączenia serwerów jedno z moich miast do królestwa o w chusteczkę oddalonego od stolicy? Nie po to zakładałem wszystkie miasta w jednym królestwie żeby teraz z tego wygwizdowia surowce transportować półtorej godziny! Z tego co czytałem na forum miał nie zmienić się czas przemieszczania pomiędzy poszczególnymi miastami. Kto mi teraz zwróci czas zainwestowany w tę beznadziejną grę?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 3 kwietnia 2013, 06:50 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): piątek, 2 listopada 2012, 18:59
Posty: 1
To masz blisko u mnie stolica jest oddalona od pozostałych miast o 2.5h całkowity bezsens myśle o zakończeniu tej nierównej walki poszukam innej gry ale na pewno nie z zza wschodniej granicy


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 3 kwietnia 2013, 10:59 
Offline
Kapitan

Dołączył(a): czwartek, 17 stycznia 2013, 21:11
Posty: 54
przenieście miasta w podobna okolice,bo wy decydujecie co w jakiej komórce jest,lub poprzenoscie klan kolo siebie tak jak to bylo


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 3 kwietnia 2013, 11:36 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): czwartek, 8 listopada 2012, 19:41
Posty: 4
no to teraz popatrzcie jak wygląda wg producentów gry zachowanie odległości pomiędzy miastami:
http://www.mediafire.com/view/?i2bah562pctrdh3


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 3 kwietnia 2013, 11:39 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): poniedziałek, 7 stycznia 2013, 12:38
Posty: 13
Ja wszystkie miasta mam tak jak były. Poza stolica którą mi wywaliło na kraniec mapy i mam teraz prawie 6h drogi od stolicy do ktoregokolwiek miasta...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 4 kwietnia 2013, 00:03 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): piątek, 9 listopada 2012, 00:03
Posty: 1
chyba wiekszosci graczy wywalili stolice w kosmos, ciekawe dlaczego? hahaha dno i oszustwo bo mialy byc lokalizacje zblizone


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 4 kwietnia 2013, 20:27 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): czwartek, 22 listopada 2012, 08:26
Posty: 1
widzę że większość z nas ma problemy i myślę że wszyscy będą wdzięczni z a zrobienie porządku , nie po to kilka miesięcy ślęczeliśmy przed kompami, nie po to zakładaliśmy klany aby teraz nie móc się wspierać, pomagać sobie żeby przez jeden nie przemyślany ruch adminów wszystko poszło w kanał ściekowy. W moim klanie dużo osób zastanawia się nad opuszczeniem tej gry i poszukaniem czegoś co będzie funkcjonować normalnie. Drodzy admini przemyślcie czy nie warto zrobić przerwę i uporządkować miasta oraz klany podobnie jak były, czy może wolicie straciś dużą część graczy?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 4 kwietnia 2013, 23:59 
Offline
Kapitan

Dołączył(a): czwartek, 17 stycznia 2013, 21:11
Posty: 54
dużo dobrych graczy już zakonczylo gre przez niepomyslowosc tworcow gry,moje miasta powywalalo po całej mapie.okolice miały być zbliżone?to kłamstwo.gralismy zespołowo i dominowailsmy w swej okolicyi graczy zmojej okolicy poprzenoszono pocalej mapie,KPINA!niech tworcy gry cos zrobia i poprzenoszą klan w 1miejsce bo byliśmy kolo siebie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: piątek, 5 kwietnia 2013, 09:27 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): poniedziałek, 26 listopada 2012, 21:07
Posty: 9
Poniżej moje rozmowy z administracją na temat wywalenia mojej stolicy w kosmos. Nic dodać nic ująć, poprostu mają nas w żyć.

Jesli Pani coś nie podoba się w grze, prosimy o skomentowanie tego w odpowiednim dziale forum: viewforum.php?f=41

Anginsan napisał(a):
Witam.
Decyzja o fuzji i przeniesieniu miast tak, ale gdzie one zostały przeniesione, to już była raczej Państwa decyzja. Nie po to budowałam moje królestwo wokół głównej siedziby, dużo pieniędzy zostawiając w grze, żeby przez Państwa dziwne przemieszczenie głównego zamku, stracić wszystko wraz z chęcią do gry, w którą chciałam jeszcze trochę inwestować. Nie rozumiem, dlaczego Państwo tak traktujecie dochodowy interes. Producenci producentami , ale koncesję na Polskę musieli zdobyć, a Wy rządzicie na serwerach i jak są zmiany, to Wy je w czyn przekształcacie.
Jeszcze raz proszę Państwa o przeniesienie mojej stolicy w okolicę 32-20, bliżej całej reszty. Dziękuję.
Z poważaniem.

Administracja napisał(a):
Witamy.
Decyzja o fuzji i przeniesieniu miast należała do producentów gry. Niestety, nie możemy wplynąć na tę decyzję.
Przepraszamy za utrudnienia i dziękujemy za wyrozumiałość!

Anginsan napisał(a):
Faktycznie w większości przypadków postarali się Pństwo, fakt, i za to można dziękować. Jednakże ja widzę niedaleko moich innych włości jak najbardziej wolne komórki, które nie są oddalone o 11 pól, w głównym zamku mam wszystko rozbudowane na 7 poziomie, pracowalam nad tym tygodniami, gdybyście przenieśli podrzędny zamek tak daleko, to pół biedy, ale nie główny, wszystkie inne są dość blisko siebie, tylko nie ten najważniejszy. Więc proszę jeszcze raz o dopasowanie koordynatów głównego zamku do reszty, zwłaszcza, że na serwerze Bakar był w królestwie 34-20 - wiem, tutaj nie ma takiego miejsca dla mnie, ale w królestwach onok już tak.
Z poważaniem
Anginsan

Administracja napisał(a):
Witamy.

Postaraliśmy się maksymalnie zachować namiary miast i tereny. Niestety, niektóre komórki o takich namiarach już były zajęte. Przepraszamy za utrudnienia.

Z poważaniem,
Administracja gry.

Anginsan napisał(a):
Witam, prosze o przeniesienie mojego zamku głownego spowrotem w rejony moich innych zamków. Nie po to budowałam zamki w pobliżu, żeby mieć teraz kilkugodzinne chodzenie do głównego. Miało być góra 1-2 królestwa , jest 11.
Czy Państwo naprawdę chcecie rezygnować z przychodowych graczy przez takie przemieszczanie zwłaszcza zmku głownego.
Czekam na odpowiedź i pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Z poważaniem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: piątek, 5 kwietnia 2013, 12:54 
Offline
Eskwair
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 29 listopada 2012, 02:14
Posty: 48
Identyczne odpowiedzi następujące po sobie otrzymał jeden gracz od nas w rozmowie z administracją.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: piątek, 5 kwietnia 2013, 14:35 
Offline
Marszałek

Dołączył(a): poniedziałek, 22 października 2012, 21:00
Posty: 308
Czyżby autoresponder?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: piątek, 5 kwietnia 2013, 14:41 
Offline
Eskwair
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 29 listopada 2012, 02:14
Posty: 48
Raczej nie, ponieważ w związku z moim fail-atakiem na ruinę, odpowiadają mi normalnie, bardziej bym stwierdził, że na pytania o przeniesienie odpowiadają tylko w ten sam sposób każdemu, wklejając wcześniej przygotowane formułki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: piątek, 5 kwietnia 2013, 21:11 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 28 września 2012, 20:34
Posty: 323
Tak dla przypomnienia, bo widzę ze pewne osoby zapomniały o zapisie który to znajduje się w regulaminie!

7. Na forum zabronione jest okazywanie innym Użytkownikom pogardy, poczucia wyższości lub braku szacunku, obrażanie, oszczerstwo, groźba, szantaż, przekręcanie cytatów, cytowanie korespondencji prywatnej (w tym gracza z administracją) bez zgody uczestnika etc. W dowolnej postaci i w dowolnym celu, oraz w wiadomościach prywatnych (WP). Skargi należy zgłaszać do administracji w WP (wiadomości prywatnej) lub korzystać ze wbudowanego systemu Skarg.

Ten podpunkt nie podlega rozmowie tak więc dalsze ujawnia korespondencji będzie odpowiednio nagradzane

_________________
jak nie odpowiem na forum, to pisz na PW w grze :)


zasady forum, FAQ


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.151s | 12 Queries | GZIP : On ]