My Lands: Black Gem Hunting
http://mlgame.pl/forum/

Błędy w wyświetlaniu listy raportów.
http://mlgame.pl/forum/viewtopic.php?f=41&t=1627
Strona 1 z 1

Autor:  monczkin [ czwartek, 24 października 2013, 10:03 ]
Tytuł:  Błędy w wyświetlaniu listy raportów.

Dzień dobry.

Nie wiem czy to właściwe miejsce...

Do gry używam zazwyczaj dwóch komputerów (stacjonarny i laptop). Na obu jest ta sama wersja przeglądarki, flasha, systemu operacyjnego. Jedyna różnica to wielkość monitora, jeżeli to ma znaczenie.

Mam nadzieję, że poniższy screen wyjaśnia problem.

Załącznik:
raporty.png
raporty.png [ 466.57 KiB | Przeglądane 2080 razy ]

Autor:  Debren [ poniedziałek, 28 października 2013, 13:26 ]
Tytuł:  Re: Błędy w wyświetlaniu listy raportów.

monczkin napisał(a):
Dzień dobry.

Nie wiem czy to właściwe miejsce...

Do gry używam zazwyczaj dwóch komputerów (stacjonarny i laptop). Na obu jest ta sama wersja przeglądarki, flasha, systemu operacyjnego. Jedyna różnica to wielkość monitora, jeżeli to ma znaczenie.

Mam nadzieję, że poniższy screen wyjaśnia problem.


Pierwsze, co rzuca się w oczy, to zdecydowanie inny typ czcionki w obu przypadkach. Być może to jest przyczyną błędnego wyświetlania?
Dlaczego jest inna? Nie wiem. ale może Ciebie natchnie.

Autor:  SamurajJack [ poniedziałek, 28 października 2013, 17:53 ]
Tytuł:  Re: Błędy w wyświetlaniu listy raportów.

Stawiam na różne wtyczki . Prawidłowo wyświetla się na lapku , więc podejrzyj jaką wersję maszyny Java wykorzystuje Twoja , tam zaistalowana , przeglądarka .

Autor:  monczkin [ piątek, 1 listopada 2013, 19:45 ]
Tytuł:  Re: Błędy w wyświetlaniu listy raportów.

@Debren
Krój nie powinien mieć znaczenia. Bold, to bold. Ale się zobaczy w poniedziałek.

@SamurajJack
Jak pisałem, na obu komputerach są zainstalowane te same wersje.

Autor:  netkasa [ niedziela, 3 listopada 2013, 10:37 ]
Tytuł:  Re: Błędy w wyświetlaniu listy raportów.

podejrzewam że chodzi o wykorzystanie pamięci, sam gram na lapku i jak za długo chodzi to po pewnym czasie własnie nie wyświetla pogrubienia, przeważnie restart przeglądarki wystarcza (a czasem lapka) ewentualnie pokombinuj z czyszczeniem fasha

Autor:  monczkin [ niedziela, 3 listopada 2013, 19:28 ]
Tytuł:  Re: Błędy w wyświetlaniu listy raportów.

@netkasa

Problem dotyczy stacjonarnego, dużo, dużo, dużo, mocniejszego.

Autor:  netkasa [ poniedziałek, 4 listopada 2013, 12:39 ]
Tytuł:  Re: Błędy w wyświetlaniu listy raportów.

wiem, że problem dotyczy stacjonarnego i podejrzewam iż jest że tak powiem bardziej męczony :) a co za tym idzie więcej "śmiecia" się zbiera, poza tym tak jak mówiłem posprawdzaj czy czyszczenie coś da, ewentualnie ustawienia przeglądarek mogą być trochę inne czyli tez sprawdzić i porównać config, nic innego nie przychodzi mi w tej chwili do głowy

Autor:  monczkin [ poniedziałek, 4 listopada 2013, 13:43 ]
Tytuł:  Re: Błędy w wyświetlaniu listy raportów.

netkasa napisał(a):
wiem, że problem dotyczy stacjonarnego i podejrzewam iż jest że tak powiem bardziej męczony :) a co za tym idzie więcej "śmiecia" się zbiera, poza tym tak jak mówiłem posprawdzaj czy czyszczenie coś da, ewentualnie ustawienia przeglądarek mogą być trochę inne czyli tez sprawdzić i porównać config, nic innego nie przychodzi mi w tej chwili do głowy



Uwierz, że gdybym tego wszystkiego nie sprawdził, to nie zawracałbym głowy na forum. Mam nadzieję, że w końcu ktoś się zainteresuje ta niegodnością z "technicznego" i zabierze głos.

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/