My Lands: Black Gem Hunting

My Lands Discussion Board
Teraz jest wtorek, 20 sierpnia 2019, 03:47

Strefa czasowa: UTC [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Schron
PostNapisane: poniedziałek, 12 listopada 2012, 02:33 
Offline
Magister
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 5 października 2012, 19:38
Posty: 117
Proponuje wprowadzić podświetlenie przycisku schron jeśli jest w nim umieszczone wojsko. Właśnie "znalazłem" kilka jednostek w bocznym mieście schowanych tam zapewne przez zastępcę:)

_________________
~Memento Mori~


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Schron
PostNapisane: poniedziałek, 12 listopada 2012, 07:05 
Offline
Magister
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 1 listopada 2012, 07:23
Posty: 106
To nie byłby wtedy schron tylko PUB :D

_________________
Strach obezwładnia szybciej niż jakikolwiek oręż wojenny.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Schron
PostNapisane: poniedziałek, 12 listopada 2012, 14:01 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): sobota, 29 września 2012, 10:48
Posty: 7
hihi:P
Faktycznie mogło to mieć miejsce, nieraz sam schowam wojsko a potem o nim zapominam, a gdy wracam jestem w szoku gdzie moje wojsko!:D

Podświetlany schron to ciekawe rozwiązanie i na pewno nietrudne do zrobienia, misje też się podświetlają jak idą ataki niepożądane;)

_________________
~Memento Mori~


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Schron
PostNapisane: poniedziałek, 12 listopada 2012, 23:59 
Offline
Eskwair
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 18 października 2012, 08:21
Posty: 49
jeśli te "podświetlenie" widzi tylko właściciel schronu (bądź zastępca), to tak


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Schron
PostNapisane: wtorek, 20 listopada 2012, 11:38 
Offline
Kapitan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 9 października 2012, 21:33
Posty: 75
Lokalizacja: Radomsko
No to można by jeszcze [żartuje oczywiście] dodać info gdzie są wsparcia z tego miasta i je podświetlić:D
Im mniej wie napastnik tym lepiej.Po co ułatwiać komuś grę?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Schron
PostNapisane: środa, 21 listopada 2012, 02:00 
Offline
Marszałek

Dołączył(a): poniedziałek, 22 października 2012, 21:00
Posty: 308
Tekken - tu chodzi tylko o podświetlenie schronu dla właściciela włości (ewentualnie również dla zastępcy). Jak skanujesz komuś wioskę to raczej nie widzisz np. podświetlonego korpusu dyplomatycznego w momencie gdy jest tam otwarte głosowanie z klanu (dot. klanów demokratycznych) - chodzi dokładnie o tego typu podświetlenie, które widzą tylko upoważnieni :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Schron
PostNapisane: środa, 21 listopada 2012, 23:27 
Offline
Kapitan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 9 października 2012, 21:33
Posty: 75
Lokalizacja: Radomsko
A mnie zawsze wydawało się, że im mniej ktoś widzi tym lepiej dla mnie.To może ta opcja byłaby dostępna za powiedzmy 10 Cz.P. :D
Jak wchodzę na konto zastępcy to nie obchodzi mnie co on tam trzyma, tym bardziej, że nie można dysponować wojskami zastępcy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Schron
PostNapisane: czwartek, 20 lutego 2014, 21:32 
Offline
Moderator

Dołączył(a): czwartek, 29 listopada 2012, 22:46
Posty: 117
przekazano dalej


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.164s | 11 Queries | GZIP : On ]